Na het herstellen van autoschades zijn wij ook gespecialiseerd in.

Spotrepair

Plaatselijk bijspuiten van kleine lakschades. Krassen veroorzaakt door vandalisme, takken, steentjes etc. kunnen plaatselijk onzichtbaar hersteld worden zonder dat gelijk de hele auto gespoten hoeft te worden. Kosten besparend.

Restyle of wel PDR

Plaatselijke deuk reparatie zonder spuiten. Met speciaal gereedschap zijn wij in staat om de deukjes er “uit te drukken”. Het lijkt zo simpel, maar deze techniek kan alleen door echte vakmensen met succes worden toegepast. Komt u gerust vrijblijvend langs.

Caravans en campers

Voor schade aan uw caravan of camper kunt u ook bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in profile- en gladde plaat reparaties. De Profiel Reparatie techniek is de uitgekiende methode om kleine schade aan caravan- of camperwand snel, perfect en onder garantie te herstellen, zonder vervanging van het plaatwerk. De Profiel Reparatie methode is bovendien erkend door verzekeraars.

Ruitschades

Bij een sterretje repareren wij uw voorruit onzichtbaar zodat u niets meer van de oude beschadiging terugziet. Ook kunnen wij uw voorruit vervangen.

Wat te doen bij schade

Autoschade komt meestal onverwacht en altijd ongelegen.

Er dient niet alleen een schade te worden gerepareerd,
maar er moet ook nog van alles worden geregeld >>>

Nieuwe kleurenscanner.

Hiermee kunnen we op eenvoudige wijze de precieze kleur meten.

Garantie voor een optimaal resultaat.

M & L Autoschade.

De Hospice Nunspeet

M&L Autoschade schenkt, naar aanleiding van het 12,5 jarig jublieum, Stichting Kukeluusjes en De Hospice Nunspeet € 700,00.

M&L Autoschadeservice Nunspeet

Marconiweg 36 8071 RA Nunspeet Tel: 0341 - 26 14 41 Fax: 0341 - 26 67 91

Top

Contactformulier